HELP PLEASE

WHEN I GET MY OWN

Unavngivet

En inpisrations overload, lige i hovedet på jer. Som I kan se, så drømmer jeg om hvide vægge, gulve og lofter og fede trækontraster. Jeg drømmer generelt om kontraster – klassiske designermøbler blandet med opfindsomme gør-det-selv-påfund og billigere alternativer. Jeg drømmer om ro og rod på én og samme tid, og jeg drømmer om et personligt hjem. Lige nu kan alt dette dog ikke blive en realitet, da jeg ikke skal flytte hjemmefra lige med det første. Selvom jeg længes efter mit eget (og min kærestes, måske, hvis han får lov), så er der stadig for meget der holder mig her hjemme, og gør det svært – om ikke umuligt – at flytte nogen steder, lige nu. Men en dag, så kommer det, og indtil da, fylder jeg min computer med lækre inspirationsbilleder!

Husk desuden, at I stadig gerne må komme med forslag til indlæg her!

2

 • Ja – selv om jeg har min “egen” lejlighed, ser den desværre ikke helt sådan ud, selv om jeg drømmer om det ^_^ Man skulle ikke tro at inretningsartikler var så dyre, men det er de sgu XD

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Kan jeg godt forestille mig 😀 Jeg er allerede begyndt at samle møbler sammen, så jeg ikke skal betale så meget på én gang, når jeg flytter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELP PLEASE