EBAY TIP: RINGS

HELP PLEASE

532490-8-1348178890727_large

Hør, søde læsere – jeg har brug for jeres hjælp, til hvilke indlæg I gerne vil se mere af, her på bloggen. Jeg tager imod både nye forslag til indlæg, og forslag til hvilken type, af allerede eksisterende eller viste indlæg, I gerne vil se mere af. Det gør det nemmere for mig, at vide hvad I gerne vil se mere af! Så kom frisk, ingen forslag er dårlige!

3

 • Dine Ebay indlæg, er hovedsageligt dem jeg læser, da jeg selv bruger Ebay meget 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Jeg skal prøve at få flere af dem så. 🙂 Er der nogle bestemte ting, du gerne vil se fra ebay? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej egentlig ikke 🙂
   Jeg shopper både smykker, tøj, og negle grej derinde, så det er fedt at få tips til noget af det – det kan jo være at du ser noget, jeg ikke ser 😉

   Simone
   Microcut.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: RINGS