GIVER MIG GRÅ HÅR

AUTUMN

fall outfits

Jeg må bittert erkende, at jeg virkelig ikke kan få bloggers delight til at makke ret. Eller rettere sagt: jeg kan stadig ikke uploade billeder, og det er voldsomt irriterende. Derfor må I vente lidt endnu, på de indlæg, der gerne snart skulle komme. Indtil da, har jeg kreeret en lille collage, med fire outfits, jeg godt kunne leve hele efteråret i. Hvis problemet med billedupload fortsætter, så kan I godt glæde jer til flere af denne slags indlæg, for polyvores er åbenbart det eneste jeg kan få lov til at lægge ind. Og mange tak for det!

De to outfits til venstre, er to lidt finere outfits, der dog begge kan bruges i skole eller på job. De to outfits til højre er mere afslappede, og fungerer derfor bedst i skole/på job, eller til en hjemmedag. Da jeg stadig ikke har fundet noget at lave, vil jeg nok primært iklæde mig de to outfits til højre. Se hvor tingene kan forhandles henne her.

Jeg krydser fingre for, at jeg snart kan uploade billeder, så jeg kan få skudt de indlæg afsted, som jeg har lovet jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVER MIG GRÅ HÅR