STUDIESTART OG ALT DET DER

DAY VS NIGHT

day vs night

Som kan dagen for endnu et day vs night indlæg, denne gang med de sporty shorts, jeg tidligere har nævnt. Begge outfits er enormt fine og feminine, men på hver sin måde. De sporty shorts kan gøres meget feminine og festlige, ved at tilføje en feminin top og smykker. For at undgå et alt for sødt look, tilsættes en kontrastfarve og rå smykker. I daylooket har jeg valgt et meget kontrastfyldt look, med en oversize sporty t-shirt, guldsmykker og feminine stiletter. På den måde opnås et sporty look, der stadig er feminint og sødt. Begge outfits er enormt meget mig!

Se hvor tingene forhandles henne her.

Hvilket kan I bedst lide, og har I idéer til fremtidige day vs night indlæg?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDIESTART OG ALT DET DER