STUDENTERKJOLER

EBAY TIP: 4 SOMMERSAGER

ebay wanties
Det er ved at være længe siden I sidst har fået godter fra ebay, så nu er det ved at være tid. Ovenover ses nogle af mine favorit sommerting på ebay lige for tiden. Alle priser er som sædvanlig inkl. fragt. Når I klikker på billedet, kan I finde de forskellige ting, ved at klikke på ebay-linksene under hvert item ude i højre side – linksene skulle meget gerne virke!

3

 • Jeg syntes også det er nogle rigtig fine ting, som du har fundet frem! er faktisk rigtig vild med den blå nederdel, specielt her til sommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Ja, den er rigtig fin. 🙂
   Den fås også i flere andre farver, hvis det skulle have interesse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet 😀 Men har allerede 2 par super fine løbesko. Har købt dem i forbindelse med mit arbejde, da jeg går/små løber meget når jeg er afsted, så det krævede nogle lækre løbesko. Og du har helt ret! Det er virkelig vigtigt! Især når jeg har dårligt knæ… Men syntes nu faktisk det gør en forskel med løbetøjet. Jeg har i hvert fald kunne mærke stor forskel de sidste 3 gange hvor jeg har løbet, hvor jeg har lånt min mors tights, i stedet for mine lidt posede bukser. Især når det blæser kan jeg mærke forskel 🙂 Men det kan jo være det bare er mig.

  … Virkelig fede ebay fund 😀 Jeg har også været faldet over nogle af tingene, og sukket og tænkt: Hvem der bare havde figuren til det ^^” Haha

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERKJOLER