DAY VS NIGHT

GIVER MIG GRÅ HÅR

Jeg er lige nu ved at planlægge indlæg til jer -blandt andet et par outfits og nye køb – men bloggers delight driller, og vil ikke lade mig uploade billeder. Og helt ærligt, så er outfits og nye køb ikke voldsomt spændende, uden billeder. Så selvom I har ventet længe på nye indlæg, så må I altså lige vente lidt endnu, desværre. Men jeg LOVER, at så snart jeg får den til at virke, får I en bunke indlæg smidt i nakken, blandt andet indeholdende Jane Kønig-lækkerier, basic tees, et par fine indretningsgenstande og workout inspiration. Så glæd jer – det kommer forhåbentlig snart på bloggen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY VS NIGHT