SOMETHING OLD

DAY VS NIGHT

day vs night

Et lidt forsinket day vs night indlæg, men nu er det her. Som I kan se, er de valgte items ganske efterårspræget, for jeg er ved at indstille mig på de kolde måneder. Jeg ved godt, at der forhåbentlig går lang tid endnu, før det bliver rigtig koldt, men nu hvor der ikke er helt så varmt, som de sidste par måneder, har jeg mest af alt lyst til, at pakke mig ind i mørkt tøj og drikke varme drikke. Uanset hvad, så er der i denne uge fokus på en fin stilet, med ankelrem. De kan også bruges til et par opsmøgede bukser – det ser super fint ud, når man ankelremmen titter frem. Se hvor alt forhandles her.

Jeg håber I alle er kommet godt igang med skolen – jeg er går jo som sagt bare her hjemme, og leder efter noget at lave. Suk.

2

 • Det er nogle flotte outfits – både til hverdag og til fest 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Synes også, at det er nogle ret lækre outfits 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING OLD