SCOOP OF THE DAY

EBAY TIP: STUDDED CLUTCH

Ej, jeg er lidt træt af at denne er dyrere end den jeg allerede har købt – de er åbenbart magen til hinanden, men i forskellige farver – for den her er SÅ fin, er helt vild med farven! Æv.. Måske dukker den op i en billigere udgave..
Køb den HER for ca. 73 kr. inkl. fragt – i både sort og beige.

Og her ses så den, som jeg har købt, for ca. 45 kr. inkl. fragt, men den er jo også rigtig fin!

(desuden så ved jeg ikke lige hvad der er gået galt i designet på dette indlæg. Når jeg redigerer, står teksten under billeder, men på bloggen står det åbenbart ved siden af billedet. Synes egentlig det ser okay ud, men jeg aner ikke hvordan jeg har gjort det – så I skal nok ikke regne med at det bliver en fast del..)

2

  • Lækker blog du har! Skønt at se en blog med nogle fede ting under 80 kr, samtidig med at det er fine varer du har fundet frem.Synes selv det er en rigtig fin clutch, men vil høre om du er tilfreds med den eller om den ikke er pengene værd :-)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak skal du have, det er altid rart med positiv respons. :-)Ja, jeg er meget godt tilfreds med den. Den er dog meget ‘blød’ i det, noget mere end hvad jeg havde forventet. Ellers rigtig fin, jeg bruger den hver dag. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCOOP OF THE DAY