STILL ALIVE

STRIPES ALWAYS WORKS

DSC04759..........

Shorts: Vila | T-shirt: Pre End | Sneakers: Nike

Sikke en lang ferie der har været her fra bloggen. Men det var lige lidt tiltrængt. Efter at have tilbragt næsten en uge i Skagen, er det rart nok at være hjemme i vante rammer igen. Det er knap så rart, at jeg ikke kan være sammen med min kæreste hele tiden mere.

Anywho, så er dette outfit nogle uger gammelt. Ikke desto mindre er det dejligt simpelt og virkelig meget mig. Når jeg ikke ved hvad jeg skal tage på, så dur striber altid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILL ALIVE