SAVING UP SOME MONEY

GROWING UP SO FAST

DSC03631 DSC03634Jeg kom lige til at se disse billeder af Chessie. Hvordan er tiden gået så hurtigt? Jeg føler ikke der er gået særlig lang tid, siden hun vraltede forvirret rundt i stuen med en alt for stor bamse. Helt tummelumsk gik hun rundt og ledte efter sin mor og sine søskende, søgte trøst i alt der var stort og hvidt, fordi det var det eneste hun kunne genkende. Stakkels lille hundehvalp, der nu er 6 mdr., er blevet super dygtig og flabet, går rundt som om hun ejer hele verden. Som dyrlægen siger: “hun er vant til at blive talt pænt til, hun ved godt hun er lækker”, hun vader lige ind i folks hjerter med sine store tykke poter, og giver møs til alle hun møder.

Jeg ved godt, at jeg tit bruger hende som undskyldning for, at jeg ikke får blogget. Og nu er den altså gal igen. Hun har nemlig fået lidt irritation på det indre øjenlåg, hvilket gør at hendes øjne løber, så hun får mørke rander. I mandags var vi ved øjenlæge med hende, og det lille pus havde overskud nok til at give både dyrlæge og hjælper en kærligt slik på snuden, selvom de havde holdt hende fast, pillet i hendes øjne og stukket en lang tang derind. Nu skal hun dryppes i øjnene to gange dagligt. Oveni hatten skal vi til skue med hende d. 1. februar, så der skal også trænes og børstes, og hun skal have vasket øjnene. Min lille søde hundehvalp, hun klare det så flot!

 

2

 • Njuurh, hun er da bare noget af det kæreste!! Hvad er det for en race? 🙂
  Og åhr, håber hun bliver raske med øjnene snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Hun er samojed, og ja hun er så kær! 🙂
   Det med øjnene er heldigvis ikke så slemt, og det er noget hun gerne skulle vokse fra, når hun bliver lidt ældre – og de har det allerede meget bedre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVING UP SOME MONEY