FOR SALE: ASOS SLIP ONS

OUTFIT: STILL KEEPING IT SIMPLE

DSC05408 DSC05408...Jeans: Noisy May | T-shirt: H&M | Blazer: Vero Moda

Dette outfit er meget simpelt, men stadig så usigeligt fint og klassisk. Det er et outfit, jeg finder mig selv i oftere og oftere. Jeg dresser op med pæne sko, en sej taske og smukke accessories, hvis der skal ske lidt mere.

I dag mødtes jeg med en veninde fra gymnasiet, og vi havde en rigtig hyggelig snak. Jeg smuttede lige ind i byen for at kigge lidt, inden jeg kørte hjem. Men jeg har vist shoppet nok de sidste par måneder, så der kom kun lidt stålbøjler fra Søstrene Grene med hjem. Jeg savner det gode vejr, og jeg savner min kæreste!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR SALE: ASOS SLIP ONS