FROM UP TO DOWN

SUMMER DREAMS

summer dreams

Find forhandlere her.

I et forsøg på at lette min egen negative stemning, har jeg kreeret dette sommeroutfit. Uanset hvor skidt jeg har haft det den sidste uges tid, så kan jeg mærke, at det gode vejr har en dejlig indflydelse på mig. Man bliver bare lidt gladere, når solen skinner, ikke? Dét, og så det faktum, at jeg har weekend fra i dag. Jeg skal dog på arbejde et par timer i morgen, hvilket er ret ærgerligt, vejret taget i betragtning. Men så er det altså også weekend bagefter. Den skal dog ikke bruges på at slappe af, for på lørdag skal jeg til Karneval i Aalborg. Måske er der nogle af jer der kender det, og måske skal I endda selv afsted? Jeg glæder mig ihvertfald, især fordi det er mit første år. Men mere om det senere! Lige nu vil jeg bare ønske jer alle nogle gode skoledage, arbejdsdage, eksamener eller – hvis I er heldige som mig – weekend! Og så vil jeg lige drømme om det her outfit i nat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM UP TO DOWN