EBAY TIP: ROSEGOLD JEWELRY

HOW TO STYLE ROSEGOLD

white summer

Find forhandlere her.

Tidligere i dag viste jeg jer smukke rosegold smykker, og jeg lovede jer lidt forskellige forslag til outfits. Det helt hvide outfit, er nok det jeg er mest hooked på denne summer, og det vil være helt perfekt, med rosegold smykker til. Sådan virkelig perfektion! Det hvide look kan både bruges til hverdag og fest. Til hverdag ville jeg vælge shorts, en basic t-shirt, en casual blazer og et par sneakers til. Til fest ville jeg vælge et jakkesæt, evt. med wide legs, og alt efter hvor festligt det skulle være, ville jeg tilsætte enten en fin top eller turtleneck.

c980x885

Find forhandlere her.

Jeg er også ret fortabt i den lyserøde trend, og her passer rosegold helt suverænt ind. Det er som skabt for hinanden. Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg vil springe ud i den lyserøde trend – jeg har ligesom nogle childhood issues, men nu må vi se. Det er ihvertfald ovenud lækkert og sommerligt! Til fest vil jeg vælge et helt hvidt suit med en lyserød frakke, som på billedet, eller måske en lyserød blazer. Til hverdag vil jeg bruge en lyserød sweater, og tilsætte et par sneakers, for at tone lidt ned for alt det søde og feminine.

stripes

Find forhandlere her.

Det her er for de lidt mere rå typer. Bare for at vise, at rosegold altså ikke kun dur til de søde prinsesser, men også vil passe godt i den rå stil. Det kan også sagtens sættes sammen med et sort sæt, men det ville være lidt kedeligt at vise her, ikke? De feminine stiletter er for at vise, at striber altså ikke behøver være all raw, det kan også gøre feminint. Er det ikke bare dejligt, som det hele kan krydses med hinanden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: ROSEGOLD JEWELRY