NEW YEARS ON BUDGET

I WELCOME YOU, 2015

NEWYEARSEVE

Godt nytår til jer alle sammen! Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og at I havde en god aften, uanset hvordan den blev holdt. Jeg selv tilbragte aftenen herhjemme, sammen med mine forældre, min lillebror og hans kammerat. Vi tog os god tid, til at spise lækker mad, og hen på aftenen, fik vi besøg af nogle af mine forældres venner, der først tog hjem sidst på natten. Traditionen tro så vi Livgardens vagtskifte, Dronningens nytårstale og 90 års fødselsdagen, og ellers brugte jeg aftenen med at se et par gode film, og forsøge at få Fyrværkeri Patruljen (også kendt som vores hunde), til at være at stille. En temmelig svær opgave. Som I nok kan høre, er det ikke den vildeste nytårsaften, for jeg er ikke særlig vild det. Altså nytårsaften. Jeg hader fyrværkeri, grundet et par dårlige oplevelser som barn og teenager, så jeg går ikke udenfor, den aften. Og da alle mine venner gerne vil i byen – hvilket kræver, at man går udenfor – valgte jeg igen, at blive hjemme. Det ved man da, hvad er!

Jeg vil bruge de næste par dage, på at gennemgå, hvad 2014 bød på, for mit vedkommende, samt mine nytårsforsætter – og så skal I da også se mine julegaver, som jeg slet ikke har haft tid til at vise jer. God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS ON BUDGET