JULEGAVER UNDER 100 KR

MERRY CHRISTMAS TO ALL

1484227_10205515647870499_5443863272744129792_n

Glædelig jul alle sammen!

Så blev det endelig juleaften, en dag og aften, de fleste af os længe har ventet på. Især hvis man som jeg, er virkelig glad for gaver! Jeg har været en smule fraværende de sidste par uger, grundet et par større opgaver i skolen, og almen julestress. Men I skal da ikke snydes for en julehilsen.

I går fik vi, traditionen tro, juletræet indenfor og pyntet. Normalt laver vi konfekt om aftenen, men min far var syg, så jeg måtte gøre det alene. I dag har vi været i kirke, og gjort klar til at få gæster – min mormor og morfar, og min mors moster. Menuen stod på grillet kalkun, som altid, og selvfølgelig det sædvanlige tilbehør, og ris a la mande til slut. Vi sang et par sange, før gaverne kom under træet (og der var rigtig, rigtig mange i år), og min lillebror og jeg – som altid – delte dem ud mellem os. I morgen skal vi til julefrokost hos min fars familie. Det fungerer lidt som en ekstra juleaften, fordi vi giver hinanden gaver. Vi – min fars søskende, deres partnere og børn over 18 år – har lavet en lodtrækning, så vi giver én gave, og får én gave, som så er fra alle. Derudover får vi gaver af vores bedsteforældre, og de kusiner, der er under 18 år.

Nu vil jeg se et afsnit Gossip Girl, og måske Love Actually, inden jeg går i seng, og lader op til en lang og hyggelig dag i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVER UNDER 100 KR