ANDPANTS SALE

WELCOME TO HER WORLD

sabinasverden

Billeder lånt af Sabinas Verden

For nylig faldt jeg over denne fine, fine blog, Sabinas Verden. Sabina blogger om interiør, mode, mad og så er hun en haj til DIY. Der er virkelig ikke grænser, for hvad hun kan kreere, og hun deler det hele med os på sin blog. Så hvis du mangler gode idéer til ting, du helt selv kan lave, så kig lige forbi hendes Verden.

Tip hermed givet videre!

2

 • Ihhh sikke en skøn anbefaling Christina!! Den varmer da mit kreahjerte i denne kolde tid! 🙂 Og sikke en fin blog du har her! Den må jeg følge! Dejligt med nogle bloggere, der skiller sig lidt ud af mængden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Tusind tak Sabina, for den rigtig skønne besked! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANDPANTS SALE