PRESENTS FOR DADDY

ADVENTINSPIRATION

Unavngivet

To øverste billeder er venligst lånt af Emily Salomon. Resten er fundet på Pinterest.

Så er det 1. søndag i advent, og julen er officielt startet. Nu skal der snart pyntes op til jul, og hvis man ikke allerede har gjort det, skal adventskransen laves eller findes frem. Jeg selv er rigtig træt af de traditionelle adventskranse i gran – og så er de også temmelig farlige. Derfor har jeg fundet lidt inspiration til nogle anderledes – og, ifølge mig, mere moderne – variationer af adventskransen. Og det behøver heller ikke være en decideret krans. Jeg er særlig vild med de to øverste – det ser enormt hyggeligt ud, og giver mulighed for at vise lidt ekstra personlighed.

Hvilken kan I bedst lide, og har I andre idéer til en fin adventskrans?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRESENTS FOR DADDY