NELLY SALE UNDER 130 KR.

ALL THAT INSPIRATION

inspDe sidste par dage har jeg haft problemer med at uploade billeder, her på bloggen, så det hele har stået lidt stille, grundet det. Men nu er jeg så tilbage igen, og vi starter lige ud med en omgang billeder, der inspirerer mig meget lige nu. I kan nok se den røde tråd – grå, rullekrave, noget langt og noget løst. Så det vil jeg iklæde mig denne vinter – for ja, det er lige blevet vinter i nat, hvor der var minusgrader. Øv!

I dag har i det hele taget bare været lidt øv for mig. I morgen har vi (jeg, og de to andre der er i praktik samme sted) sidste dag i praktik, for denne omgang, så vi havde aftalt at tage på Mc Donalds bagefter, fordi det ikke passede ind i morgen. Da vi står og er klar til at tage afsted, siger en af de andre, at hun er nødt til at blive længere, for at gøre noget færdigt med hendes patient. De to andre skal køre sammen til Aalborg, så vi var nødt til at vente, men aftaler at vi to andre tager i Føtex imens. Da vi så kommer ud af Føtex, sker katastrofen! Jeg kan ikke starte bilen! Jeg får ringet til min far og Falck og til sidst min mormor (for det er deres bil), og der er ikke andet at gøre, end at vente på Falck. De to andre har travlt, så de er nødt til at køre, og efterlade mig dér, på Føtex’s parkeringsplads. Øv, altså! 38 minutter efter de er kørt, kommer Falck endelig, og 5 minutter efter er jeg på vej hjem. Jeg skulle have været hjemme senest kl. 16, men ener med først at være hjemme kl. 18.15. Så nu vil jeg spise, og så sove!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE UNDER 130 KR.