NEEDING A BAG

WAKE UP CALL

azz41679_black_xl_2Det sker ikke særlig ofte, at jeg deler andre bloggeres indlæg herinde. Kun hvis jeg virkelig synes, at det er spot on og værd at dele. Og det synes jeg, at dette indlæg af Johanne Kohlmetz er. Det rammer noget, jeg selv har tænkt meget over, men følt mig meget alene med. Jeg tror mange unge piger, går med de samme tanker og følelser, som Johanne så smukt beskriver, i sit meget tankevækkende indlæg. Derfor er det for mig et vigtigt emne at tage op og tage stilling til, for jeg tror det er en klar tendens i vores samfund. Hvis I har tid og overskud, efter at have læst teksten, så synes jeg, at I også skal læse kommentarerne. Der er nemlig nogle temmelig skarpe imellem. I finder indlægget her, ovre på Johanne Kohlmetz’ blog.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEEDING A BAG