ASOS GLAMOUR

STATUS UGE 33

billede301Noget af det jeg bedst kan lide ved andre bloggere, er når man får et lille indblik i deres liv. Personlige facts, sjove historie og den slags. Jeg kan se, at en indlægstyper I er mest vilde med, er de mere personlige af slagsen. Derfor vil jeg indføre et nyt koncept her på bloggen. Hver søndag vil jeg gøre status over ugen, og opskrive opture og nedture. I kan få de sjove detaljer, og jeg kan måske få mere fokus på livets gode sider, for det er jeg virkelig dårlig til. De dårlige sider, plejer dog at komme ret let til mig (blinkesmiley).

Optur:
– I går lavede min kæreste og jeg lækker aftensmad, med hjemmelavede ovnbagte pommes frites.
– Jeg fik ham lokket til at se The Other Women, der er en virkelig hylemorsom film, og ja, det syntes han faktisk også!
– Lige for tiden kommer der True Blood omkring kl. 02.00 hver nat. Ja ja, det er sent, men hold nu op, hvor jeg elsker at falde i søvn til min yndlingsserie.
– Mine nye stiletter, der ankom mens jeg var i sommerhus i sidste uge. De er virkelig smukke, og I skal nok få dem at se.
– Jeg har købt noget mega lækkert tyggegummi fra Oxydent (I ved, den der billige 6-pack tyggegummi), der smager af kirsebær.
– Hver onsdag (tirsdag i denne uge), spiser vi hos min mormor og morfar. Jeg elsker at komme derover, og få god hjemmelavet mad, og bare blive hygget om.
– I onsdags var mine forældre nede og besøge nogle venner i Sønderjylland, så jeg havde hele huset og hundene for mig selv. Jeg elsker at være alene hjemme, så det var en skøn dag!
– De to søde, hvide pelsklumper, der ligger ved siden af mig i sengen, mens jeg skriver det her. Vi er nemlig alene hjemme igen.

Nedtur:
– Al den udpakning og oprydning der var, efter sommerhusturen.
– Og alt det tøj der skal vaskes, efter sådan en uge. Vaskemaskinen og tørretumbleren ar været på overarbejde.
– Det føler jeg næsten også, at jeg har (altså været på overarbejde), på grund af nogle ekstra lange vagter på arbejdet, i denne uge.
– Skolen begynder snart igen, og jeg mangler stadig at få købt en bog. Dovenskaben længe leve, ikke?
– Apropos skole, så mangler jeg også at få læst op til den eksamen, vi starter ud med i første uge. Gudskelov er det bestået/ikke bestået.
– Og så mangler jeg også lige at få betalt mit buskort. Sikke det kører for mig, med den skole der!
– Det tyggegummi, der smager af kirsebær, holder kun smagen i ca. 5 minutter, og bliver så fuldstændig smagløst og hårdt at tygge på.
– Mine løbesko står og stirrer ondt på mig… “Vi vil ud, vi vil ud!” – ja, men det bliver med nogle andres fødder, venner!

Hvad synes I om konceptet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS GLAMOUR