STATUS UGE 34

FORTÆL NU

DSC05473 DSC05475

 

Jeg har altid elsket at høre mine bedsteforældre fortælle om gamle dage, og alle de sjove ting de oplevede. Deres hverdag var så anderledes fra min, og det er så sjovt og spændende at høre om. Men jeg ved også, at jeg ikke vil have mine bedsteforældre for altid, og derfor  har jeg for nylig givet min mormor og morfar erindringsbøger. Pointen er, at de skal svare på en masse spørgsmål om deres barndom, hverdag, livet i ‘i de gamle dage’, hvordan de mødte hinanden osv. Vi (min bror og jeg) kan se tilbage på deres liv og historier, og måske engang give dem videre til vores børn og børnebørn. Min bedstemor og bedstefar får også en bog hver. Jeg vil gerne anbefale jer alle, at købe sådan en bog til jeres bedsteforældre, for en dag er de her ikke mere, og så er der ikke nogen til at fortælle om de gamle dage, hvor man ikke havde fjernsyn, og hvor man gik på toilet i kostalden. De kan købes i de fleste boghandler og flere steder online – bl.a. her. De fås også til mor/far.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS UGE 34