FORTÆL NU

10 RANDOM FACTS

billede342Jeg er glad for mit ‘korte hår’, men vil gerne have langt hår. Jeg har svært ved at finde hårprodukter, der virker godt i mit hår. Jeg går til frisør 1-2 gange om året, og klipper selv mit hår resten af tiden. Jeg kan godt ide at lave mad, men gør det næsten aldrig. Jeg elsker kage, chokolade og lakrids (og det meste andet slik). Jeg er introvert, men har lært at være udadvendt. Hvis du vækker mig kl. 4 om natten, kan jeg nævne alle muskler fra skulderen og ud til fingrene. Jeg kan bedst lide at læse engelske bøger. De næste bøger jeg skal anskaffe mig, er Divergent-trilogien og The Fault In Our Stars. Jeg elsker at se comedy, og min yndlingskomiker er Simon Talbot.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORTÆL NU