WHAT I'M DOING THIS SUMMER

WOULD LOVE TO WEAR

would love to wear

Find forhandlere her.

De sidste dages stilhed skyldes sygdom. I går måtte jeg nemlig kaste håndklædet i ringen og sove sygdommen ud, på bedste vis. I dag er jeg nogenlunde frisk igen, efter en rigtig dårlig nattesøvn. Så dette er hvad det kunne blive til i dag. Et lille fint outfit, jeg mægtig gerne ville have på til sommerens fester. Det er lyst og feminint, og rigtig meget mig.

I morges var jeg på arbejde, og her til aften var jeg i IKEA med min mor, og købe det sidste til min værelse. Når det hele har fundet en plads, skal I nok få det at se! Promise!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M DOING THIS SUMMER