UPDATE

WHAT I’M DOING THIS SUMMER

tumblr_mw8ot8YaZs1qlzcbho1_500........Ih, hvor jeg nyder sommeren og ferien og den sporadiske varme. Denne sommer vil jeg bruge sammen med mine nærmeste. Vi skal spise god mad, spille spil og drikke vin til langt ud på natten. Vi skal køre til Vebbestrup og købe verdens bedste Vebbestrup-is og pizza. Min kæreste og jeg skal overnatte hos min mormor og morfar så mange nætter som muligt, og min mormor vil forkæle os på allerhøjeste plan. Jeg skal på camping med min kæreste og hans familie i en lille uges tid. Det er noget jeg virkelig ser frem til, for det er den ultimative afslapning for mig, at leve enkelt i en periode. Ingen stress, ingen bekymringer, kun afslapning, gode minder og god mad. Min far fylder år, og vi skal i sommerhus med min familie og hundene. Vi skal gå lange ture ved havet og i skovene, cykle ind til byen og tage på loppemarked og spise is, og måske vil jeg låne en hest en dag. Og så sker der familieforøgelse denne sommer. Denne sommer bliver så spændende, så god, så afslappende. Midt i det hele skal jeg også lige arbejde lidt. Jeg har tre vagter tilbage i denne uge, og så har jeg ferie i to uger, inden jeg skal arbejde igen.

Hvad skal I mon lave i jeres sommerferie? Jeg tænker at jeg i løbet af ugen vil komme med lidt forslag til billige ferieforetagender og andre gode måder, at få en lækker ferie på, uden at betale kassen for det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE