PERFECTION

THIS NEXT YEAR

billede313I nat var natten, hvor mange af jer fik besked om, om I er optaget på jeres drømmestudie eller om I må vente lidt endnu. Tillykke til dem, der er blevet optaget på det, de gerne vil. Og til dem, der ikke er: livet går videre. Lige nu føles det som dit livs største kaos, men det er det ikke!

Jeg kan huske da jeg for et år siden desperat ventede hele natten, på at få besked. Og da den endelig kom, ramte den hårdt. Det var slet ikke hvad jeg havde ventet. Jo, jeg kom ind på det studie, jeg gerne ville – men lige et halvt år senere end ønsket. Jeg blev nemlig optaget til vinterstart. Hvad i al verden skulle jeg lave i et halvt år? Jeg havde intet job, men en masse udgifter. Jeg overvejede at sige nej tak til pladsen, og i stedet søge ind på min 3. prioritet, der stadig havde ledige pladser. Efter en masse telefonopkald og snak frem og tilbage med familie, venner, kæreste og andre med et godt råd, valgte jeg at sige ja tak til pladsen.

Og det gik jo alt sammen ganske fint. Jeg havde et dejligt halvt år, sammen med vores dengang nyerhvervede hundehvalp, jeg kom helt ned i omdrejninger og kunne for første gang i årevis mærke, at jeg faktisk glædede mig til at komme igang med skolen igen.

Så hvis der sidder nogen af jer derude, der føler, at hele jeres verden ramler sammen, fordi I ikke komme ind på uddannelsen, så frygt ej – det skal sgu nok gå alt sammen. Det er virkelig ikke verdens undergang, og som en sød læser skrev til mig dengang – så er det måske endda sundt nok, at holde en pause. Det var det ihvertfald for mig.

Og endnu en gang tillykke til de, der er blevet optaget! Uanset hvilken situation I står i, kunne I så tænke jer at dele det med os andre herinde? Det kunne være spændende at høre om!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECTION