STRIPES ALWAYS WORKS

PERFECTION

tumblr_n8fkafdzg11qb80pho1_500....Jeg har ikke lyst til andet, end at sove i solen, læse gode bøger, spise lækker mad, gå ture ved stranden og bare nyde at være til. Sådan bør alle dage være.

Jeg elsker sommeren, varmen, solen, stemningen, lydene, duftene og alt det, der hører sig til sommeren. Hvis jeg kunne leve i et land, hvor hver dag er sommer, så ville jeg gøre det. Det fylder mig med glæde og gåpåmod, og hele min krop og sind længes efter det, når mørket tager over. Jeg er et helt andet menneske, når sommeren fylder min krop, og sådan vil det nok altid være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES ALWAYS WORKS