WOULD LOVE TO WEAR

NEW INS

just bought

Noisy May Jeans, 249 kr. / New Look Jegging, 149,89 kr. / Vila Playsuit, 199,99 kr. / ASOS Sliders, 279,99 kr. 179,99 kr.

Alle disse ting er for nylig havnet her hos mig, og jeg har glædet mig længe til det! Især buksedragten er jeg vild med, for den er så behagelig og afslappende og rigtig rar. Sandalerne fra Asos har jeg desværre bestilt alt for store, så hvis nogen er interesseret i en str. 41 (UK11), så sig til, jeg vil gerne sælge dem relativt billigt (mindst 150 kr. + porto). Så slipper jeg nemlig for at sende dem tilbage.

Lige nu er jeg hos min savnede kæreste, der er kommet hjem fra Island. Vi har besøgt hans søster, der fødte en dejlig pige i onsdags. Hun er så skøn, den lille! I morgen skal vi til fødselsdag hos søsterens mand, så besøgstiden er ikke forbi. På mandag tager min kæreste på camping, så det bliver tredje uge i træk, hvor vi kun ses ganske kort i weekenden. Puh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR