FINALLY DONE

WOULD LOVE TO WEAR: FESTIVAL

festival

Find forhandlere her.

Jeg er ikke typen der tager på festival. Druk flere dage i træk, mudder, fællesbad og klamme toiletter – nej, det er ikke mig. Men hvis jeg skulle på festival i år, ville jeg helt klart pakke et lignende outfit. Det er perfekt til de lidt køligere dage, og bliver det for varmt, kan man tage jakken af og evt. skifte til et par shorts. Not that difficult, you know. Hvis I skal på festival i år, så pas på jer selv og jeres ting, og husk håndsprit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALLY DONE