EBAY TIP: PARTISAN SCARVES

THAT WEEKEND

billede297Jeg burde ligge i min seng. Jeg burde sove. Jeg burde faktisk have sovet i over en time nu. Og alligevel tjekker jeg lige hurtigt ind, for at sige, at jeg stadig er i live. Denne weekend har været en blanding af hektisk og lazy. Fredag kørte min kæreste mig i skole og hjem igen (kort dag, thank god!), og aftenen brugte jeg mest bare på at slappe af. Tror jeg, jeg kan faktisk ikke huske det. Lørdag formiddag tog jeg ned til min kæreste, for at tage til hans nieces 10-års fødselsdag. Der var vi et par timer, og så var det videre til svendegilde, ved en ven af familien. Senere på aftenen kørte min lillebror, hans ven og jeg hjem, og jeg tilbragte aftenen i selskab med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet. Ja ja, rolig nu, jeg var ikke sammen med dem i dén forstand. I kan nok godt gætte, hvilken forstand det så er i. Ja, jeg så Titanic. Tudefilm numero uno. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst så den film. Da jeg var 10 år, måske? Anywho, søndag brugte jeg med snuden i anatomi-noterne, mens jeg prøvede at huske udspring og hæfte for M. Pronator teres, M. Palmaris longus, og alle de andre gæve gutter. Forklaring: underarmens muskler. Spændende, I know. Alt dette foregik naturligvis med Beverly Hills 902010 i fjernsynet. Og her til aften har mine hunde overfaldt en frø. Så er der heller ikke sket mere spændende for mig i denne weekend!

Men kig ind i morgen (Senere i dag. Klokken er over midnat), hvor der kommer et ret spændende emne – hvis jeg selv skal sige det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: PARTISAN SCARVES