THAT WEEKEND

SÆRLIGT SENSITIV

billede121I løbet af de sidste par uger, er der gået noget ret vigtigt op for mig. Jeg er blevet lidt mere afklaret omkring, hvorfor jeg er som jeg er. Jeg har altid følt mig mere sårbar og skrøbelig end andre, jeg har altid følt alting meget stærke og mere intenst, end andre. Indimellem har jeg haft det indtryk, at jeg generelt bare føler mere, end andre. Eller ihvertfald føler på en anden måde.

Jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor, eller tænkt mere over det, for jeg har altid fået at vide, at jeg bare er stille og genert. Og det har jeg også været, hele min barndom. Men der er mere i det, end det. Og det fandt jeg ud af fornylig. Jeg er særligt sensitiv. Noget næsten 20% af Danmarks befolkning er. Jeg er slet ikke klog nok til at forklare ordentligt, hvad det vil sige, men kort fortalt, så reagerer jeg med mere intense følelser end andre, og jeg bliver mere påvirket at tanker, følelser, stemninger (egne og andres), end andre mennesker. I kan læse mere om det på www.sensitiv.dk. Mine melankolske perioder, giver meget mere mening nu.

Jeg fandt ud af, at jeg er særligt sensitiv, ved at tage denne test, hvor jeg svarede “sandt” til 18 ud af 23 spørgsmål. Hvis du vil vide, om du også er særligt sensitiv, så tag testen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT WEEKEND