TROPICAL PRINT

MY ANATOMY

billede301Hvis jeg ser lidt trist ud på billedet, så er det bare fordi, at det er jeg. De sidste par uger har jeg forberedt mig på den eksamen, jeg skal til på mandag, og jeg orker det ikke mere. En del af eksamen er anatomi, så jeg er igang med at indlære underarmens og håndens ca. 20 muskler – hvor de sidder, deres funktion og hvilken nerve der går ud til den. Det er sværere end det lyder. Den anden del af eksamen, har vi slet ikke lært endnu. Fedt! Så hvis jeg er lidt langt væk, er det altså bare derfor. Fra på fredag har jeg heldigvis sommerferie (fra studiet), og så skal der slappes af!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TROPICAL PRINT