OUTFIT: GREY AND DOGS

FINALLY DONE

IMG_0297[1]Som de fleste af jer nok fik fat på, så var jeg i dag til eksamen, i ergoterapeutisk undersøgelse af overekstremiteten. Jeg trak et spørgsmål der lød “Ledmåling af tommel”. Og det gik fint, selvom jeg var ved at glemme at måle begge hænder. Anatomien gik også overraskende godt! Vi havde spioneret os frem til de fem spørgsmål, vi kunne trække, og øvede os så på dem, inden vi skulle ind. Jeg trak en af de nemme, og det gik fantastisk. Jeg endte op med et 7-tal, hvilket er perfekt, når jeg bare håbede på at bestå.

Bare lige en hurtig eksamens-update fra mig. Nu skal jeg bare nyde min sommerferie! God ferie til jer alle sammen derude, tillykke med huerne, hvis I har fået dem på og ellers bare tillykke med eksamen!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: GREY AND DOGS