SORRY

BUSY BUSY

billede281Wauw, hvor har jeg bare flyvende travlt for tiden. Det er lige, så jeg næsten ikke selv kan følge med. Jeg er slet ikke vant til at have så meget at gøre, og jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om det. Jeg er nok en af dem, der har det bedst med ikke at lave så meget. Ellers bliver jeg bare så hurtigt stresset. Men omvendt, så får jeg også mere overskud, af at have en aktivitetsfyldt hverdag. Ikke en stresset eller proppet hverdag, bare nogle faste rammer og ting jeg skal nå, i mit eget tempo.

Men lige nu er vi pludselig igang med en opgave (vi afleverede også en opgave i sidste uge). Vi fik den udleveret i dag, og i morgen skal vi sende materiale til vejledning, som skal foregå fredag. Men vi har skemalagt dag i morgen, så vi har i princippet ikke tid til at skrive noget, før fredag. Øv med øv på! “Heldigvis” var nogle timer blevet flyttet, så vi kan nå at skrive lidt i morgen formiddag. Og så er der ellers bare fyldt ud i skemaet, med en forsøgsdag onsdag i næste uge og eksamen om kun et par uger. Yez, mit liv stresser mig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORRY