KARNEVAL I AALBORG

SERIEGUIDE: REVOLUTION

revolution-tv-series-characters-hd-wallpaper_vvallpaper-net

Så er det blevet tid til endnu en serieguide, for det er ved at være lang tid siden sidst. Da af jer, der ser TV2 Zulu, I kender garanteret allerede denne serie, for den er blevet vist hver aften i sidste uge. De viste 3 afsnit hver aften, og så hele sæsonen søndag, så jeg har haft gang i lidt af et Revolution-maraton. Jeg kendte ikke serien før jeg så reklamerne på Zulu, og jeg blev bestemt ikke skuffet!

Revolution er en serie om verden i fremtiden – med fokus på USA. Vi følger familien Matheson, bestående af Ben og Rachel, og deres børn Charlie og Danny. Serien starter en dag, hvor al elektricitet går ud, i hele verden. Bilerne stopper midt på vejen, og alt der bruger strøm stopper. Kort efter mørklægningen, springer man 15 år frem i tiden, til en dag hvor Monroe-militsen, der har taget styringen over en stor del af landet, ledt af Sebastian “Bass” Monroe, kommer for at hente Ben. Danny beskytter sin far, og en skududveksling resulterer i, at Ben bliver skudt og dræbt. Militsen fanger Danny, og fører ham bort. Inden Ben dør, giver han Charlie besked på at finde Miles Matheson, der er Bens bror. Vi følger nu Charlie og et par andre fra landsbyen, da de forsøger at finde Miles og efterfølgende forsøger at befri Danny. Det er selvfølgelig ikke helt let, og de må forbi en stor mængde forhindringer.

Hele serien er ét stort virvar at flashbacks, blodige slåskampe, intriger, drama og et konstant skiftende plot. Hvis man godt kan lide mystik, hemmeligheder, folk der skifter side som vi andre skifter underbukser og en masse ucensurede kampscener, så er Revolution helt sikkert et hit. Jeg er ihvertfald kæmpe fan! Indtil videre er der 2 sæsoner, men så vidt jeg kan forstå, er 3. sæson blevet aflyst. Øv! Men jeg vil nu alligevel give mig i kast med 2. sæson!

I kan se mine andre serieguider her, her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARNEVAL I AALBORG