EBAY TIP: PRINTED T-SHIRTS

FROM UP TO DOWN

Unavngivet2Source: Tumblr

Jeg har det stadig rigtig meget sådan her. Gad vide hvornår det går over igen. Det er selvfølgelig ikke hele tiden, at jeg har det sådan, men nok til at jeg ikke har energi eller lyst til mere end det højst nødvendige. Måske er det bare stress og for mange bekymringer, men ihvertfald har jeg brug for at passe lidt på mig selv. Hvilket også er grunden til den absolutte stilhed på bloggen. Jeg har simpelthen ikke andet end min egen elendighed, at blogge om. Og så spændende er den altså heller ikke. I dag har jeg dog lige kunne svinge mig selv op til et lille inspirationsindlæg, med billeder fra min tumblr – husker I forresten at kigge forbi? Find link her. Anywho, så nyder jeg for tiden billeder som disse – altså billeder taget oppefra og ned, da det giver en fed og anderledes effekt.

Lige nu ser jer Revolution, spiser marabou, og prøver at lade op til i morgen. Pas på jer selv alle sammen, jeg vil ihvertfald til at passe lidt bedre på mig selv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: PRINTED T-SHIRTS