INTERIOR WISHES

DIMISSIONSKJOLER

white dresses

Find forhandlere her.

For rigtig mange af jer, er det snart ved at være huetid, og I skal have den fine hvide kjole på, og selvfølgelig huen på hovedet. Jeg blev jo selv student sidste år, men hvis det var mit år i år, ville jeg vælge en af ovenstående kjoler. De er meget forskellige, så der skulle gerne være lidt til enhver smag. Jeg kan ikke helt bestemme mig for, om jeg er mest til den girly, blonde look, eller til det mere rå look, med mesh-detaljer. Ihvertfald, så synes jeg de alle er rigtig fine, på hver sin måde. Måske jeg skulle klikke en af dem hjem, bare som en fin sommerkjole? For selvom man ikke bliver student denne sommer, så kan man jo altid bruge en hvid kjole til sommer!

2

 • Virkelig fede kjoler! Jeg blev også selv student sidste år, men overvejer godt nok også at bestille kjolen nederst til venstre hjem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Ja, det er virkelig lokkende! 😀
   Og en hvid kjole ekstra, kan man jo altid bruge – ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR WISHES