GALLA KJOLER #2

TEA TIME

DSC05160DSC05169DSC05157

I dag var jeg forbi Søstrene Grene (igen), og købte denne fine boks til te. Jeg købte en lidt større model til min veninde i fødselsdagsgave for et par uger siden, og har simpelthen ikke kunne få den ud af hovedet igen. Så nu skulle det være. Jeg købte lidt frugtte med, for at den ikke skulle stå helt tom. Og se lige, den fine pinke farve, teen har? Det smager ligeså godt, som det ser ud! I alt kom jeg af med lidt under 50 kr.

 

4

 • Den boks gav jeg faktisk i mandelgave for nogle år tilbage ^_^ Ville gerne selv have haft den, men jeg vandt desværre ikke mandlen XD

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Den er så fin! Så må du da bare ind og købe den nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, elsker sådan en sød frugttea 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA KJOLER #2