PRETTY PINK

NOTEBOOKS

DSC04881 DSC04888 DSC04893Disse fine notesbøger købte jeg i Søstrene Grene i sidste uge. De findes også i andre udgaver, men jeg synes, at disse er så fine. Marmor var vildt populært sidste år, og det virker til at fortsætte, så nu var det tid til, at jeg også erhverver mig noget med marmor. Og det blev så denne fine notesbog. Og de var tilmed billige – omkring 13 kroner stykket. Jeg ved ikke, om de stadig kan findes i Søstrene Grene, men mon ikke de er til at finde, et eller andet sted? Mine er købt i butikken på Nytorv i Aalborg.

Og i morgen er det min fødselsdag, hvilket jeg glæder mig RIGTIG meget til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY PINK