EBAY TIP: SPORT BRAS

NEW IN: STRIPED PANTS

DSC05111 DSC05112

Bukser: Only / Bluse: Expensive (min kærestes)

Jeg har SÅ længe ledt efter et par løse bukser med en hvid kontraststribe. Mange er prøvet og ingen duede. Indtil jeg i sidste uge tilfældigt faldt over disse på tilbud. De er fra Only, og kostede mig kun 75 kr. HAPS!

Jeg ved godt, at jeg lovede jer indlæg omkring lækre sportsting fra ebay, men der er gået kludder i systemet, og jeg har simpelthen ikke haft tid eller overskud til at ordne det, fordi jeg har været i praktik. I dag har jeg haft min første samtale med en patient, så de sidste par dage er meget gået med forberedelse til dette, og så selvfølgelig det, man ellers laver i praktik. I weekenden skal jeg til min dejlige venindes 20 års fødselsdag, men jeg skal se om jeg ikke kan få indlæggende ordnet her i løbet af ugen/weekenden/starten af næste uge. I skal ihvertfald nok få det!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: SPORT BRAS