AWKWARD THINGS I DO

GALLA KJOLER #2

dresses

Find forhandlere her.

Jeg har allerede vist jer sorte galla kjoler, på to budgetter (her), og nu er det tid til de farverige og mønstrede kjoler. En sort kjole er smuk, elegant og klassisk, men for mange piger handler galla ligeså meget om at udleve prinsessedrømmen, og derfor gå all in på sten, palietter, farver og alt der tiltrækker opmærksomhed. Men det behøver ikke være dyrt, at få det smukke look

dresses

Find forhandlere her.

Ovenover ser I de lidt dyrere kjoler, og selvom de er utrolig smukke, så kan I også se, at man altså ikke nødvendigvis kan se kjolernes pris. Jeg håber at dette indlæg har kunnet hjælpe jer lidt med at vælge kjoler. Jeg tænker at jeg også vil finde lidt hvide kjoler til jer, hvis det har interesse – og jeg vil også gerne finde korte kjoler og evt. også andet end kjoler til galla. Hvis det har interesse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AWKWARD THINGS I DO