HAVING A DAY OFF

WOULD LOVE TO WEAR

baby blue

Find forhandlere her.

Apropos min nyopståede kærlighed til lyseblå (her), er her mit bud på et outfit, med en lækker lyseblå sweater. Det kunne jeg virkelig godt bruge! Til sommer fjernes strømpebukser og støvler, og i stedet tilsættes et par fine stiletter, sneakers eller sandaler og brune stænger. Jeg glæder mig SÅ meget til sommer!

Anywho, i fredags var jeg på hyttetur med klassen, og pga. søvnmangel, er jeg stadig rigtig træt i dag. Så nu skal jeg kæmpe mig igennem lektierne til i morgen, og så tidligt i seng! Jeg håber I alle får og har haft en god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAVING A DAY OFF