MY RINGS

THAT MUSIC

Jeg tror det er første gang, jeg laver sådan et indlæg her. Normalt bryder jeg mig faktisk slet ikke om dem, på andre blogs, men da jeg lige for tiden hører rigtig meget musik, og bruger det til at komme i den rette stemning – om det så er afslapning, træning, fest eller hvad det er – så vil jeg lige dele det med jer. Det er ikke noget vildt nyskabende eller spændende musik, med en masse ukendte og upcoming-bands, men det er sgu dejligt alligevel! En god blanding af nye og gamle sange, og I kender nok de fleste.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY RINGS