OCCUPATIONAL THERAPY

MY RINGS

DSC04874 DSC04868Her får I lige et lille overblik, over de ringe jeg bruger mest – ikke alle på samme tid, men lidt på skift. Jeg har i en periode slet ikke brugt ringe eller smykker, men er nu begyndt lidt igen.

Den brede ring, er en håndlavet ring, jeg købte i Norge for mange år siden. Den bruger jeg primært på tommelfingrene.

V-ringen er fra Jane Kønig, og jeg fik den i studentergave af mine forældre sidste år.

Den lille ring med den firkantede sten i, var en af de første ringe jeg fik af mine mormor, og i dag er den så lille, at jeg kun bruger den på de yderste led.

Ringen med tro, håb og kærlighed, er en venindering med min barndomsveninde – og den er også så lille, at den kun bruges på de yderste led.

De tre tynde ringe ude i siden, er oprindeligt i guld, men er nu så slidte, at de ser sølv ud – og jeg har kun brugt dem ganske få gange. De er fra ebay, og jeg bruger også disse på de yderste led.

Den snoede ring med den sorte sten på, er fra Spinning, og er købt på udsalg sidste sommer.

De to ens ringe med mønster på, er også fra Spinning. Den første fik jeg i gave, og da jeg fik den anden i gave et års tid efter, glemte jeg at bytte den, så nu har jeg to.

Ringen med striberne/rillerne på, er også fra Spinning. Jeg fik den til min konfirmation for snart 7 år siden. Det var en af de første Spinningringe jeg fik.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCCUPATIONAL THERAPY