GOT THE BLUES

HAVING A DAY OFF

billede177I dag har jeg fri, så nu har jeg endelig tid til de ting, jeg ikke har tid til i dagligdagen. Indtil nu er dagen mest gået med at holde øje med Luna, da hun i går fik fjernet sin livmoder pga. livmoderbetændelse – lille pusling, hun havde det så skidt! Jeg har ellers sovet længe, lavet en lækker frokost til mig selv, set Bones og nu er min kæreste her. Resten af dagen skal gå med at være lidt kreativ, løbe en tur, forberede mig til en fremlæggelse i morgen og pakke taske til den hyttetur, jeg skal på med klassen i morgen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOT THE BLUES