MORE LEATHER GLOVES

NEW IN: LEATHER COVER

DSC04808 DSC04813Jeg har længe ledt efter et cover til min iphone, da jeg indimellem er en klovn til at tabe den. Eller det er faktisk ikke mig, det er min kæreste. Han har allerede smadret skærmen på den én gang, og jeg har ikke i sinde at han skal gøre det igen. Så nu har jeg altså investeret i sådan en fætter her. Den er fra Pieces (købt i Vero Moda), og jeg har købt den på januarudsalg til en flad 20’er. Nypris var omkring 130 kr. mener jeg, og den er i ægte læder. Jeg kan desværre ikke finde den på nettet, men måske kan I finde den i en fysisk butik. Den er lidt hård i starten, men bliver blødere efter lidt brug. Den er ret stor, og jeg tror sagtens en iphone 5/5s/5c og de fleste andre smartphones kan være i den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORE LEATHER GLOVES