GROWING UP SO FAST

EBAY TIP: COPPER TAPE

DSC04851Forleden så jeg et fantastisk tip, hos min yndlings interiorblog Homesick, om det såkaldte “snegletape”. Det er koppertape, der skal holde snegle væk fra potteplanter. Det kan købes i havecentre og byggemarkeder, men det er ret dyrt. Derfor tog jeg Homesicks tip til mig, og købte 4 meter på ebay, for omkring 32 kr. Da forhandleren er bosat i England, er leveringstiden ikke særlig lang – jeg bestilte lørdag i sidste uge, og fik tapen hjem i går (fredag).

Som I nok kan se, er det ikke særlig let at få pænt rundt om, og jeg tror også, at jeg vil re-do ovenstående fyrfadslys, for de er godt nok ikke særlig pæne. Men øvelse gør mester, og jeg synes det giver en rigtig fin effekt. Jeg har længe været ret vild med kobbertrenden, men har simpelthen ikke haft råd eller plads til at tilføje noget i kobber. Kobbertapen er en utrolig smart og nem måde, at bringe kobbertrenden ind i huset på. Det er bare om at bruge sin fantasi.

DSC04845 DSC04849

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GROWING UP SO FAST