BUSY BEE

CHELSEA BOOTS

Chelsea boots

Det er næsten umuligt at undgå Chelsea-støvlen, da den har været overalt de sidste par sæsoner. Jeg er ikke selv hoppet med på moden, da jeg simpelthen ikke kan forlige mig med de her støvler. Jeg har redet siden jeg var helt lille, så jeg kender altså disse støvler som staldstøvler eller ridestøvler, og nogen man ikke viste sig i udenfor stalden. Jeg kan godt se, at de ser smarte ud og de er gode at gå i – men jeg kan ikke få mig selv til at gå i dem til hverdag. Men derfor skal I da ikke snydes for et godt tip, jeg gerne vil dele med jer.

Det jeg egentlig vil tippe jer om er, at I ikke behøver give 500 kr eller mere for sådan et par støvler. For det er ofte det de stor til i butikkerne. Som sagt bruges denne støvle også i rideverdenen, og her kan det altså lade sig gøre at finde en rigtig god kvalitetsstøvle – i læder – til et stykke under 400 kr. Hvis I vil gå på jagt efter støvlen ved diverse rideudstyrsbutikker (også på nettet), så kaldes den i rideverdenen for Jodphurs. Jeg har fundet lidt lækre og billige alternativer til jer her, her, her og her – alle til under 380 kr. Ellers kan I selv lede på diverse online rideudstyrsbutikker, som fx her, her, her, her og her, hvor man ofte kan finde rigtig lækre, billie (og dyre) støvler. Støvlen hedder som sagt en Jodphurs støvle, og kan ofte findes under staldstøvler/ridestøvler. Jeg håber, at det var en hjælp for jer. Hvis I er interesseret i en støvle på collagen, kan I finde forhandlere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY BEE