JULESTEMNING

UDESTEMNING

432277_10200125371876968_1881130549_nI dag i decemberlegen skulle jeg egentlig have vist jer noget om udestemning. Men jeg har været til julefrokost ved min kærestes familie hele dagen – udover de andre aktiviteter de tidligere dage – og har derfor ikke kunnet tage nogle billeder til jer. Og der er sådan set heller ikke meget udestemning, at tage billeder af. Så I må nøjes med dette billede, som I har set før. Det er da en noget mere juleagtig udestemning, end den der er at finde lige nu. I skal også nok få mine gaver at se, men jeg har som sagt ikke tid til det lige i øjeblikket. Jeg håber, at I alle er kommet godt igennem julen, og nyder ferien!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULESTEMNING