DEN BEDSTE JULEKAGE

THE LITTLE BLACK DRESS

black dress1. 191,74 kr. / 2. 199 kr. / 3. 179 kr. / 4. 229 kr. / 5. 249 kr. / 6. 249 kr. / 7. 182,24 kr. / 8. 143,78 kr.

Julen er over os (no shit Sherlock), og med det kommer en masse fester – ok, ikke for mig, jeg skal kun til familiefester i år. Men I andre skal sikkert en hel masse, så derfor vil jeg her henover weekenden poste lidt forskellige kjoler og outfits, her til julen. Både til julefrokoster og nytårsaften. Vi starter med den lille sorte, der kan bruges til alt – også bagefter. Vi ved vel alle hvor irriterende det kan være, at have verdens smukkeste og vildeste kjole til nytår – men det kan så også kun bruges den ene aften, og man kan ikke have den på næste år, for det vil alle jo kunne huske (eller…). Den vestlige verdens luksus problemer, I know. Anywho, så er ovenstående mine bud på en julevenlig udgave af den lille sorte kjole – også prismæssigt, da de alle koster under 250 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE JULEKAGE