ONE YEAR FROM NOW

PRESENTS

DSC04755Denne fine halskæde fra asos fik jeg af min kæreste.

DSC04757Min kæreste gav mig også denne nederdel i læderlook fra asos. Den er meget løsere og tyndere end jeg havde troet, men stadig rigtig fin. Af min kæreste fik jeg også slik og et tørklæde, som jeg har byttet for et par t-shirts, som min mor fik af en veninde.

DSC04769Af min lillebror fik jeg disse akrylkasser.

DSC04764Og denne akrylboks fik jeg af mine svigerforældre. Jeg havde egentlig ønsket mig en i hvid, men der var kun denne tilbage. Og jeg synes faktisk, at den er rigtig sød! Af mine svigerforældre fik jeg også en cardigan og slik.

DSC04760Af mine forældre fik jeg disse to fine neglelakker – sølvglimmer og kobberglimmer.

DSC04775Mine forældre gav mig også disse super fede sko fra Bianco. Desværre er de lidt for høje til hverdag, så de skal byttes. Af mine forældre fik jeg også to basistoppe og hvidt sengetøj fra Kronborg.

DSC04743Af min mormor og morfar fik jeg denne strikkede cardigan. Den er lang og har et flot fald foran. Jeg fik også penge af min mormor og morfar.

Udover de fine gaver, I kan se på ovenstående billeder, fik jeg også et par andre gaver. I min fars familie har vi en lodtrækning, for min fars søskende + partnere og børn over 18 år, så vi skal kun give gave til én person og får også kun én gave. Jeg fik gave af en af mine fastre, der gav mig en grå cardigan, en t-shirt og et par strømper. Af mine kusiner fik jeg et makeupsæt. Af mine bedsteforældre fik jeg penge. Alt i alt, er jeg rigtig glad for alle mine fine gaver, selvom nogle af dem skal byttes.
Hvad har I fået i gave i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE YEAR FROM NOW